gastenboek

216 berichten, 22 pagina's 
«  » 
22-06-2022
Geplaatst door: Çiğdem

in 1x GESLAAGD!

Ik had extreme rijangst en dan bedoel ik echt met trillende handen, zwetend, weinig vertrouwen en soms huilend achter het stuur. Khalid bleef geduldig mij meenemen in zijn kennis en toen ik niet in mezelf geloofde bleef hij dit doen! Ik ben in 1x geslaagd en ik heb nu vol vertrouwen dat ik met zijn tools en expertise de weg op kan. Uiteraard ervaar ik soms nog angst maar hoe ik startte en hoe ik weg ga is een ongelooflijke transformatie. Khalid heeft me geleerd hoe door mijn angsten heen te navigeren. Ik gun iedereen een rij proces met Khalid, je gaat gegarandeerd weg met je rijbewijs en een rugzak met tools die je meeneemt voor het leven.

15-06-2022
Geplaatst door: Maya Al-Jazairy

In 1x geslaaggggddddd

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen en dat is mij niet gelukt zonder de enige echte Khalid Zinati. Een top rijinstructeur die je heel goed begeleidt, begripvol en erg meelevend is. Nogmaals een op rijschool en rijinstructeur!!! Bedankt voor alles Khalid!!

19-03-2022
Geplaatst door: Nima

The fairest and most diligent teacher I saw was Khalid, who trained me in the best way and found and corrected exactly my driving weaknesses. And I thank him for his help in getting me to get my license. I introduced Khalid to all my friends and I recommend it to everyone!
YES YOU CAN!

15-02-2022
Geplaatst door: Aram

Geslaagd

Dankzij Khalid ben ik geslaagd zonder hoofdpijn. Een hele goede rij instructeur die alles duidelijk uitlegt en alles blijft je goed bij. Zeker een aanrader!

14-07-2021
Geplaatst door: Max Linthorst

Geslaagd

Dankzij Khalid ben ik geslaagd vandaag! Het is fijn om met hem te rijden en hij kan het perfect uitleggen. Bedankt Khalid!

07-07-2021
Geplaatst door: Walid Lahwasni

In 1 keer geslaagd zonder TTT

Een hele aardige gozer die passie heeft voor zijn werk als rij-instructeur. Begeleid je met volle aandacht tot aan je rijbewijs. Top rijschool! Zeker aan te raden.

10-06-2021
Geplaatst door: Luna Verkooijen

IN 1 KEER GESLAAGD

Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn auto praktijkexamen en dat allemaal dankzij Khalid! Hij is een super goede rijinstructeur en heb echt veel van hem geleerd. Hij heeft mij het zelfvertrouwen gegeven die ik nodig had. Zonder Khalid was het me echt niet gelukt! Dank u wel voor alles. Ik ben u voor altijd dankbaar.

08-06-2021
Geplaatst door: Amber Benamran

In 1 keer geslaagd

In een keer geslaagd, allemaal dankzij Khalid. Hij stelt je onwijs op je gemak en gaat te werk als een echte professional. Ik heb ontzettend veel van hem geleerd en durf met volle zelfvertrouwen de weg op. Ik raad Khalid aan iedereen aan echt een topper!!!!!

03-05-2021
Geplaatst door: Koen van Veen

wat een topper

Ik heb een super fijne ervaring gehad bij Khalid. Hij weet precies wat hij doet en kent het vak door en door. Hij is heel rustig en ziet precies wat je nodig hebt om te slagen. Ik kwam van een andere instructeur, daar gezakt. maar na een paar lesjes van Khalid ging het allemaal veel beter en ben ik in 1x geslaagd!

Ik raad iedereen aan om hier te komen lessen.

21-04-2021
Geplaatst door: Nina

In 1 keer geslaagd!

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de lessen van Khalid. Hij is een hele fijne rij-instructeur die mij ontzettend veel geleerd heeft en mij het vertrouwen heeft gegeven dat ik het kan. Ik raad deze rijschool daarom ook zeker aan iedereen aan! Bedankt voor alles, Khalid!