gastenboek

207 berichten, 21 pagina's 
«  » 
21-04-2021
Geplaatst door: Nina

In 1 keer geslaagd!

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de lessen van Khalid. Hij is een hele fijne rij-instructeur die mij ontzettend veel geleerd heeft en mij het vertrouwen heeft gegeven dat ik het kan. Ik raad deze rijschool daarom ook zeker aan iedereen aan! Bedankt voor alles, Khalid!

17-04-2021
Geplaatst door: Olivia

Geslaagd in 1X

Vandaag in 1X geslaagd bij deze top-rijschool en top rij-instructeur Khalid. Na talloze lessen te hebben gehad bij een grote rijschool zonder uitzicht op het doen van een examen heb ik nu binnen twee maanden het examen bij Khalid gedaan en ben direct geslaagd.

Hulde aan de kwaliteit en persoonlijke touch.

14-04-2021
Geplaatst door: Mirjam

De beste rijinstructeur!

Wat heb ik het fijn en heel goed ervaren. Ik wil je bij deze enorm bedanken voor alles. Voldoende kennis in zijn vakgebied! Rustig, begripvol en meelevend met elke kandidaat.

29-03-2021
Geplaatst door: Anissa Diktas

Top instructeur!

Heel fijn les gehad van Khalid! Had drie jaar geleden bij een andere rijschool een aantal lessen gehad maar dat werd niks. Vanaf de eerste les bij Khalid had ik al meer geleerd dan in alle vorige lessen bij elkaar! Na de lockdown van 3 maanden de lessen gelijk weer opgepakt en in 1 x zonder TTT geslaagd! Heel erg bedankt Khalid!

24-03-2021
Geplaatst door: Souraya

Top instructeur die het beste uit je naar boven haalt. Zeer tevreden met de lessen die ik heb gekregen!!

03-03-2021
Geplaatst door: Ibtissame Ait Bassou

De beste!

Wat ben ik blij dat ik geslaagd ben en dat dankzij Khalid! Een geweldige rij-instructeur met een goed hart. Hij laat echt zien dat hij je echt wat wilt leren. Hij is altijd super geduldig en hij kan super goed en duidelijk uitleg geven. Heel erg bedankt voor alle leuke lessen!

10-11-2020
Geplaatst door: Dylan smit

Khalid zinati

Hele fijne instructeur met rustige houding, heeft goed les met fijne uitleg, door middel van conversatie maar ook via foto's en video's tussen het rijden door. In een keer geslaagd bij Khalid, en heel erg tevreden.

07-10-2020
Geplaatst door: Sjors de Haan

khalid is heel scherp in z'n lessen, blijft kalm, ook in moeilijke situaties. Kan een beetje streng zijn als het nodig is maar blijft ook altijd ontspannen en vriendelijk. Daarnaast een prettig persoon om naast in de auto te zitten. Gemoedelijke sfeer en leuk om een praatje te maken. Hij geeft je de volle aandacht en leert je echt de auto te beheersen in alle situaties. Hartstikke bedankt!

24-07-2020
Geplaatst door: Barry Huijbregts

Halen rijbewijs

Vandaag geslaagd in 1 keer. Super gedaan dus houd in dat het mij goed is geleerd! Super rij-instructeur en niets meer dan lof !!!
Veel succes nog iedereen

22-07-2020
Geplaatst door: Rayan barcha

Beste rijschool die er is!!!

Na 33 lessen heb ik mijn rijbewijs in 1 keer weten te halen. Dit had niet zonder khalid zinati gekunt. Khalid is een zeer ervaren en proffesionele rij instructeur. Hij legt alles goed en netjes uit en leert het je op een manier dat het natuurlijk voelt. Niet alleen dat, maar khalid is ook een gezellig persoon om in de auto mee te zitten. Altijd wel een praatje maken, je voelt je echt op je gemak als je bij hem rijd. Als je je rijbewijs wilt halen is er geen betere plek dan hier om dat te doen.