gastenboek

197 berichten, 20 pagina's 
«  » 
15-07-2020
Geplaatst door: Corina

Rijlessen

Heel veel dank voor Khalid, een Gedreven rij instructeur met Heel veel kennis, humor, geduld, daadkracht en doorzettingsvermogen. Ben je op zoek naar een rijschool?? Stop met zoeken, dit is DE rijschool waar je moet zijn. Thanks voor alles Khalid👍👍👍

06-02-2020
Geplaatst door: Dennis

Geweldige rijinstructeur

Khalid is een rijinstructeur met een enorme hoeveelheid kennis van zijn vak. Stapsgewijs leer je goed autorijden bij hem. Khalid is verder goed in je zwakke punten herkennen, waardoor je extra veel oefent d.m.v. het continue herhalen van dezelfde situaties. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden.

03-02-2020
Geplaatst door: Reyhan

In één keer!

Overgestapt van een andere rijschool naar Yes You Can, vanaf dag 1 super goed les gekregen en vol vertrouwen in de leerling! Top rijschool!!

21-01-2020
Geplaatst door: Chahrazad

Vanaf dag 1 top lessen gehad. Alles goed en rustig aangeleerd en top voorbereid voor het examen. Gezellige maar ook een hele goeie rij instructeur. Nogmaals bedankt khalid!

09-01-2020
Geplaatst door: Noureddine

Fantastische lessen gehad en het vertrouwen gekregen. Echt top!

28-11-2019
Geplaatst door: Najat

Khalid zet zich echt in om je zelfstandig en vooral veilig te leren rijden. Hij geeft oprecht les en heeft engelengeduld. Dank je wel, Khalid!

23-07-2019
Geplaatst door: Stan

Top rijschool

Ik heb altijd met enorm veel plezier gereden met Khalid. Hij zorgt ervoor dat je rustig en zelfverzekerd achter het stuur zit. Als je dan toch een fout maakte nam hij uitgebreid de tijd met je om het te bespreken en de situatie te herhalen zodat je het niet meer fout deed. Een top rijschool en zeker aan te bevelen.

23-07-2019
Geplaatst door: mitchel

in een keer geslaagd

dit is echt een super rijschool.
ik ben in een keer geslaagd

23-07-2019
Geplaatst door: Chadi

Khalid is een goede instrecteur met veel geduld. Yes you can beter kan je het niet treffen.

19-07-2019
Geplaatst door: Aamna Al-jazairy

Beste Khalid,
Ik wil je bedanken voor je geduld en aandacht. Het waren leerzame maar zeker ook leuke lessen. Je hebt me veel zelfvertrouwen gegeven en ik heb veel van je geleerd, bedankt!
Groetjes,
Aamna Al-jazairy