gastenboek

179 berichten, 18 pagina's 
«  » 
12-02-2018
Geplaatst door: Enes

Ondanks mijn stress voor examens heb ik dankzij Khalid m'n rijbewijs in de pocket 😁. Leerzame lessen en echt een toffe gast om naast te rijden. Als je ergens je rijbewijs wilt gaan halen, this is the place to be.

05-02-2018
Geplaatst door: Dominique

Yes i can !

Super fijne rijschool en in 1 keer geslaagd !
Ga de uurtjes in de auto wel missen..

Iedereen aan te raden !

02-02-2018
Geplaatst door: Hamid

Yes i did it!!@!

Voordat ik bij Khalid begon te lessen, las ik al de positieve reacties hier en dacht ik; dit klinkt te mooi om waar te zijn..

Maar het is precies zoals iedereen zegt. Khalid is een leuke, kundige, geduldige en grappige man, die weet hoe hij iemand kan laten slagen.. Khalid legt ook uit waarom bepaalde handelingen moeten worden gedaan, zodat je het uiteindelijk sneller begrijpt .

Ik heb altijd het gevoel gehad bij Khalid alsof ik zijn enige leerling was.. Dit terwijl Khalid een druk man is.. Ik kreeg alle aandacht en tijd.. Khalid was altijd vrolijk..

Ik ben in 10 lessen geslaagd in 1 x en zonder TTT..

Nogmaals 1000x thanks Khalid

02-02-2018
Geplaatst door: Musa

Deze rijschool is een echte aanrader! Ik was zo zenuwachtig als maar kon, maar Khalid heeft mij goed door de lessen heen geholpen en ik ben in 1 keer geslaagd!!!! De naam van de rijschool past er echt bij, Yes You Can!!!

Nogmaals bedankt voor alle leerzame lessen Khalid!

03-01-2018
Geplaatst door: Adil

Geslaagd

‘Wij maken het onmogelijke mogelijk!’ En dat is wat er is gebeurt vandaag. Met dank aan Khalid heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald. Diegene die denkt ik haal het niet of ik vind het moeilijk bij rijschool yes you Can voel je je helemaal op je gemak. Dus ik eindig waar ik mee begonnen was ‘Wij maken het onmogelijk mogelijk’

EN ZO IS DAT

Khalid bedankt voor alles

13-12-2017
Geplaatst door: Baban

Super rijschool!!

Top rijschool met een hele goede instructeur! Gezellige rijlessen en met een goede uitleg waardoor je met een goed gevoel kunt rijden. Blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen zeker een aanrader!

02-12-2017
Geplaatst door: Tess

Khalid leert je omgaan met de lastigste situaties zodat je op alles voorbereid bent. Ook geeft ie je een vertrouwd gevoel, wat heel fijn was!!
Bij yes you can slaag je geheid binnen 1 keer!

Bedankt voor de super lessen Khalid!

17-09-2017
Geplaatst door: Rachelle

Echte aanrader !

In 1 keer geslaagd ook al was ik best nerveus ! Khalid stelt je onwijs op je gemak en legt uit waarom je bepaalde handelingen moet doen, zodat je snapt waarom en wat je doet!

Bedankt Khalid !

18-07-2017
Geplaatst door: Hakan

Veel geleerd👌🏼

Ik heb echt veel geleerd in een maand tijd heb ik me rijbewijs behaald daarvoor had ik maar heen klein beetje rij ervaring maar yes you can is de nr 1 rijschool.

15-07-2017
Geplaatst door: Daniel

Geweldige rijschool, hij leert je niet alleen hoe je moet autorijden, maar ook de kennis erachter zodat je weet wat je aan het doen bent. ik raad deze rijschool zeker aan, met hem slaag je geheid in 1 keer.