gastenboek

230 berichten, 23 pagina's 
«  » 
13-09-2022
Geplaatst door: Nazar Aljazairy

Recensie

Echt een top rijschool, echt geen klachten erover. De rijinstructeur hielp mij van 0 en ik heb iedere les genoten met hem. Ik raad de rijschool zeker aan!!!

15-07-2022
Geplaatst door: Damian

In een keer geslaagd!!

Khalid nogmaals bedankt voor alle lessen en je geduld. Je bent een top leraar en ik heb ontzettend veel van je kunnen leren. Autorijschool Yes you can! is echt een aanrader mocht je een goeie rijschool zoeken. Nogmaals bedankt voor alle hulp!

12-07-2022
Geplaatst door: Riyad

Top rijschool

Khalid heeft mij mijn zelfvertrouwen op de weg gegeven en daardoor mij in een keer laten slagen! Hij is een top rij instructeur die jou niet los laat tot dat je alles onder de knie hebt. Ben in een keer geslaagd en ben Khalid daar echt dankbaar voor! Zonder hem was dit echt niet gelukt.

23-06-2022
Geplaatst door: Marem

Van de eerste keer geslaagd

Ik ben van de eerste keer geslaagd voor het praktijkexamen. Toen ik begon te trainen met Khaled Zinati, voelde ik dat autorijden erg moeilijk is, maar Khaled was de supporter en gaf me het vertrouwen in mezelf en dat ik het kon. Hij begeleidde me stap voor stap totdat ik geslaagd ben zonder fouten en vanaf de eerste keer. Heel erg bedankt Khaled.

22-06-2022
Geplaatst door: Çiğdem

in 1x GESLAAGD!

Ik had extreme rijangst en dan bedoel ik echt met trillende handen, zwetend, weinig vertrouwen en soms huilend achter het stuur. Khalid bleef geduldig mij meenemen in zijn kennis en toen ik niet in mezelf geloofde bleef hij dit doen! Ik ben in 1x geslaagd en ik heb nu vol vertrouwen dat ik met zijn tools en expertise de weg op kan. Uiteraard ervaar ik soms nog angst maar hoe ik startte en hoe ik weg ga is een ongelooflijke transformatie. Khalid heeft me geleerd hoe door mijn angsten heen te navigeren. Ik gun iedereen een rij proces met Khalid, je gaat gegarandeerd weg met je rijbewijs en een rugzak met tools die je meeneemt voor het leven.

15-06-2022
Geplaatst door: Maya Al-Jazairy

In 1x geslaaggggddddd

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen en dat is mij niet gelukt zonder de enige echte Khalid Zinati. Een top rijinstructeur die je heel goed begeleidt, begripvol en erg meelevend is. Nogmaals een op rijschool en rijinstructeur!!! Bedankt voor alles Khalid!!

19-03-2022
Geplaatst door: Nima

The fairest and most diligent teacher I saw was Khalid, who trained me in the best way and found and corrected exactly my driving weaknesses. And I thank him for his help in getting me to get my license. I introduced Khalid to all my friends and I recommend it to everyone!
YES YOU CAN!

15-02-2022
Geplaatst door: Aram

Geslaagd

Dankzij Khalid ben ik geslaagd zonder hoofdpijn. Een hele goede rij instructeur die alles duidelijk uitlegt en alles blijft je goed bij. Zeker een aanrader!

14-07-2021
Geplaatst door: Max Linthorst

Geslaagd

Dankzij Khalid ben ik geslaagd vandaag! Het is fijn om met hem te rijden en hij kan het perfect uitleggen. Bedankt Khalid!

07-07-2021
Geplaatst door: Walid Lahwasni

In 1 keer geslaagd zonder TTT

Een hele aardige gozer die passie heeft voor zijn werk als rij-instructeur. Begeleid je met volle aandacht tot aan je rijbewijs. Top rijschool! Zeker aan te raden.