gastenboek

230 berichten, 23 pagina's 
«  10  » 
07-10-2020
Geplaatst door: Sjors de Haan

khalid is heel scherp in z'n lessen, blijft kalm, ook in moeilijke situaties. Kan een beetje streng zijn als het nodig is maar blijft ook altijd ontspannen en vriendelijk. Daarnaast een prettig persoon om naast in de auto te zitten. Gemoedelijke sfeer en leuk om een praatje te maken. Hij geeft je de volle aandacht en leert je echt de auto te beheersen in alle situaties. Hartstikke bedankt!

24-07-2020
Geplaatst door: Barry Huijbregts

Halen rijbewijs

Vandaag geslaagd in 1 keer. Super gedaan dus houd in dat het mij goed is geleerd! Super rij-instructeur en niets meer dan lof !!!
Veel succes nog iedereen

22-07-2020
Geplaatst door: Rayan barcha

Beste rijschool die er is!!!

Na 33 lessen heb ik mijn rijbewijs in 1 keer weten te halen. Dit had niet zonder khalid zinati gekunt. Khalid is een zeer ervaren en proffesionele rij instructeur. Hij legt alles goed en netjes uit en leert het je op een manier dat het natuurlijk voelt. Niet alleen dat, maar khalid is ook een gezellig persoon om in de auto mee te zitten. Altijd wel een praatje maken, je voelt je echt op je gemak als je bij hem rijd. Als je je rijbewijs wilt halen is er geen betere plek dan hier om dat te doen.

15-07-2020
Geplaatst door: Corina

Rijlessen

Heel veel dank voor Khalid, een Gedreven rij instructeur met Heel veel kennis, humor, geduld, daadkracht en doorzettingsvermogen. Ben je op zoek naar een rijschool?? Stop met zoeken, dit is DE rijschool waar je moet zijn. Thanks voor alles Khalid???

06-02-2020
Geplaatst door: Dennis

Geweldige rijinstructeur

Khalid is een rijinstructeur met een enorme hoeveelheid kennis van zijn vak. Stapsgewijs leer je goed autorijden bij hem. Khalid is verder goed in je zwakke punten herkennen, waardoor je extra veel oefent d.m.v. het continue herhalen van dezelfde situaties. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden.

03-02-2020
Geplaatst door: Reyhan

In één keer!

Overgestapt van een andere rijschool naar Yes You Can, vanaf dag 1 super goed les gekregen en vol vertrouwen in de leerling! Top rijschool!!

21-01-2020
Geplaatst door: Chahrazad

Vanaf dag 1 top lessen gehad. Alles goed en rustig aangeleerd en top voorbereid voor het examen. Gezellige maar ook een hele goeie rij instructeur. Nogmaals bedankt khalid!

09-01-2020
Geplaatst door: Noureddine

Fantastische lessen gehad en het vertrouwen gekregen. Echt top!

28-11-2019
Geplaatst door: Najat

Khalid zet zich echt in om je zelfstandig en vooral veilig te leren rijden. Hij geeft oprecht les en heeft engelengeduld. Dank je wel, Khalid!

23-07-2019
Geplaatst door: Stan

Top rijschool

Ik heb altijd met enorm veel plezier gereden met Khalid. Hij zorgt ervoor dat je rustig en zelfverzekerd achter het stuur zit. Als je dan toch een fout maakte nam hij uitgebreid de tijd met je om het te bespreken en de situatie te herhalen zodat je het niet meer fout deed. Een top rijschool en zeker aan te bevelen.