gastenboek

213 berichten, 22 pagina's 
«  11  12  13  14  15  » 
31-03-2016
Geplaatst door: Jermaine

In een keer geslaagd dankzij de beste!

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald na 11 daagjes les! En dat vooral dankzij Khalid, want eerlijk waar, wat is dit een BAAS!
Behalve dat het een super slimme en erg goede rij-instructeur is, is het ook nog eens een warm en mega chill persoon. Gewoon een topgozer! Had oprecht geen betere rij-instructeur kunnen hebben! Eeuwig dankbaar en ik zal Khalid bij iedereen die zijn rijbewijs wilt halen direct aanbevelen! Eeuwig dank!

07-03-2016
Geplaatst door: Mohamed

Geslaagd!

In EEN keer geslaagd!
Door de goede uitleg en rust die ik heb ervaren tijdens het lessen met Khalid, heb ik genoeg kennis en ervaring opgedaan om het praktijkexamen met gemak te halen.
Khalid is een erg charismatische en vooral rustgevende Rij-instructeur. Zeker een aanrader!

Slagen...? YES YOU CAN

15-02-2016
Geplaatst door: Soumiya

Geslaaaaaaaagd

Ook ik mag zeggen dat ik in één keer ben geslaagd bij autorijscool YES YOU CAN!
Met geweldig duidelijke uitleg van Khalid!! Super blij met zijn manier van les geven en geduld!

100% een aanrader!!

Yes you can letterlijk en figuurlijk!

03-02-2016
Geplaatst door: Rody

geslaagd🎉🎉🎊

In een woord geweldig.
Op 2 februari examen gedaan en gewoon in 1keer geslaagd.
Op mijn eigen tempo opgeleid en goed uitgelegd.
Bedankt voor alles 🎉🎉🎉🎉🚗🚗🚗🚗

02-02-2016
Geplaatst door: Loïs

Ook ik ben geslaagd! Hele fijne rijschool. Bedankt voor het vertrouwen!

16-12-2015
Geplaatst door: Anne

Zaterdag 12 december in 1 keer geslaagd! Zonder de hulp van Khalid was dat nooit gelukt! Hij begeleid je op je eigen tempo en laat je echt in je zelf geloven! Bedankt voor alles! Ik raad rijschool yes you can aan iedereen aan!

10-12-2015
Geplaatst door: Debbie

Geslaagd!!!

Vandaag in 1 keer geslaagd, dankzij het geduld, de goede uitleg en het vertrouwen dat Khalid mij heeft gegeven! Super bedankt , Autorijschool Yes You Can is zeker een aanrader!

05-12-2015
Geplaatst door: Kamal

Top rijschool, 12 lessen nodig gehad om te slagen, raad het aan iedereen aan!

25-10-2015
Geplaatst door: Ramon

Geslaagd!

Ook ik mag zeggen dat ik geslaagd ben! Ik heb het bij deze rijschool erg naar mijn zin gehad en het voelde ook gewoon prettig. Als eerste nemen ze 2 uurtjes de tijd om er achter te komen wat je allemaal kan of hoe snel je alles oppikt (de proefles). Van daaruit wordt een goede inschatting van een aantal lessen gemaakt die je nodig hebt. De lessen zijn 2 uur, wat ik erg prettig vond, want een uurtje rijden is zo voorbij. Tijdens de lessen wordt alles rustig en duidelijk uitgelegd. Soms wordt er een speelgoedautootje bijgenomen om een nog duidelijker beeld te krijgen. De bijzondere verrichtingen doen ze zelfs voor. Al met al ga je op jouw tempo en op jouw niveau lessen om het rijden zo leuk mogelijk te vinden en zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.
Khalid bedankt!

Ramon

22-10-2015
Geplaatst door: Feline

Geslaagd!

In één keer geslaagd met 25 lessen. Khalid leerde me autorijden, kijken en vooral met zelfvertrouwen rijden. Hij heeft in mij geloofd en het werd tijd dat ik het ook ging doen. Ik rijd nu met veel meer zelfvertrouwen en vooral plezier.

Thanks voor de goede lessen en gezellige uurtjes!