gastenboek

192 berichten, 20 pagina's 
«  12  13  14  15  16  » 
19-02-2015
Geplaatst door: Oumaima el Ouahabi

De beste rijschool van de omgeving! Het moment dat je ergens een probleem mee hebt weet hij precies hoe hij het probleem kan verhelpen! Hij heeft altijd de beste bedoelingen met iedereen. Ik raad iedereen aan om bij rijschool yes you can te rijden. Ik wil je nog maals voor alles bedanken!!

08-02-2015
Geplaatst door: Melih

Super rijschool, zoek nergens anders dit is die rijschool die jij zoekt. Khalid weet raad met elk leerling, is erg geduldig en kan goed inschatten hoeveel lessen je moet doen. Ik zelf ben bij khalid met 8 lessen geslaagd!

Yes you can!

21-01-2015
Geplaatst door: Canan

Onlangs mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Yes You Can! Een top autorijschool die ik echt iedereen zou aanraden! Khalid heeft veel geduld, legt alles goed uit, houd alles scherp in de gaten & heeft ook nog eens gevoel voor humor Nette auto waarin niet word gerookt of gegeten, oftewel alles wat je van een goede rijschool en instructeur zou verwachten! Yes You Can!

Khalid, nogmaals bedankt!

19-12-2014
Geplaatst door: Cem

Deze week ben ik geslaagd bij Yes You Can! In de les zoekt Khalid de foutjes op en worden die verbeterd, hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen en hij geeft je het vertrouwen dat je het rijbewijs kunt halen. Wie op zoek is naar een goede rijschool is hier aan het juiste adres!

11-11-2014
Geplaatst door: Roy

Met zeer veel plezier bij Khalid gelest, let goed op alle punten. Vriendelijke man, je kan ook met hem lachen.
6 november geslaagd, deze rijschool is een dikke aanrader voor iedereen!

Khalid bedankt!

09-10-2014
Geplaatst door: Gwennefevre

Vandaag geslaagd, dankzij Yes You Can! Maar 30 uur gelest, 21 augustus 2014 begonnen, 9 oktober 2014 geslaagd. Bij Khalid voel je je op je gemak en weet je altijd wat je kan verbeteren. Geweldige rijschool, iedereen kan hier slagen!!

03-09-2014
Geplaatst door: Mattias

Top

Alleen maar kudos voor khalid, hij legt alles duidelijk en rustig uit en kijkt goed per individu wat er verbeterd moet worden en werkt daar aan.
Ik ben geslaagd bij yes you can! Jij kan dat ook!

15-07-2014
Geplaatst door: Latifa

Beste lezers! 4 keer gezakt bij een andere rijschool en toen kwam ik bij Yes You Can!
Hij heeft de puntjes op de i gezet en ik ben geslaagd ! Khalid is een zeer goeie rijinstructeur waar ik echt een dikke 10 voor geef! Hij geeft je zelfvertrouwen, rust en kan heel goed les geven. Khalid heeft mij geholpen mijn niveau beter gekregen en dat is hem heel goed gelukt! Voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen raad ik Yes You Can aan, je zal er zeker geen spijt van krijgen !!! Khalid bedankt !!!

06-07-2014
Geplaatst door: Job

Geslaagd!

Khalid is een topper! met plezier lessen bij hem gevolgd: hij is erg accuraat in zijn lesgeven, niets ontgaat hem. een goede instructeur dus, waar je ook nog mee kan lachen!
Ik kan hem aan iedereen aanraden.

24-06-2014
Geplaatst door: Mourad

Geslaagd!

Ook ik ben geslaagd dankzij top instructeur Khalid! Het waren hartstikke leuke en leerzame lessen. Wat voor vele onmogelijk lijkt, maakt Khalid mogelijk! Hij heeft voor veel moed gezorgd en ik ben in mezelf gaan geloven waardoor ik goed ben gaan rijden. Khalid, bedankt voor alles. Lezers, ik raad jullie deze rijschool zeker aan!