gastenboek

213 berichten, 22 pagina's 
«  16  17  18  19  20  » 
13-03-2014
Geplaatst door: Hanane

Geslaaagdddd.... 0Geplaatst: 13-03-2014 17:29 uur, door Hanane

11-03-2014
Geplaatst door: Ivonne Garcia

Onderwerp titel: Re: Geslaagd!!!!
Auteur: Ivonne Garcia
Bericht: No quiero decir lo que todos dice pero no me queda de otra:Khalid eres el mejor instructor te estoy eternamente agradecida!!! .Lo recomiendo es 5 estrellas.Yes you can escuela de automovilismo para latinos en Holanda que nos vemos limitados por el idioma en esta escuela se habla perfecto espanol ademas de frances, ingles, arabe y holandes.Khalid el hombre orquesta jajaja muchas bendiciones para ti.

11-01-2014
Geplaatst door: Josephine

Ik heb een tijdje geleden mijn rijbewijs gehaald bij de beste rijschool van Amsterdam! Eerder was ik bij een andere rijschool gezakt, enerzijds doordat ik het rijden nog niet goed beheerste en anderzijds door mijn faalangst.
Khalid heeft beide kwalen verholpen. Hij heeft mijn niveau zo hoog gemaakt dat ik ondanks mijn heftige zenuwen toch geslaagd ben.

Khalid is scherp; hij ziet geen foutje over het hoofd en kan zich na afloop van de twee uur durende rit nog alle gemaakte fouten herinneren.
Verder is hij goed georganiseerd; hij is altijd een kwartier te vroeg en houdt goed bij wat wel en niet goed gaat.

Kortom, ik zou hem iedereen aanraden.

Lessen bij yes you can!?
yes you must!

25-12-2013
Geplaatst door: Leonie

Super goede rijschool! Ik heb eerst met een andere rijschool gelest en was gezakt. Daarna ben ik overgestapt naar yes you can en heb er geen moment spijt van gehad! Khalid is heel professioneel en let goed op en hij haalde gelijk mijn fouten eruit. Tijdens de lessen ben ik met sprongen vooruit gegaan en ik kan nu met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Yes You Can heeft een van de hoogste slagingspercentages in Zaanstad, dus dat zegt wel wat. En daarbij was het ook altijd erg gezellig tijdens de lessen!

13-12-2013
Geplaatst door: Hamid

Een paar weken geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald ! wat was het gezellig in de auto maar tegelijkretijd heel veel geleerd in korte tijd !
ontzetend bedankt khalid ik zal je aan idereen aanbevelen ! (

12-12-2013
Geplaatst door: Noa

Dankzij Khalid heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald , maar dat niet alleen; hij heeft me ook een zeker gevoel in de auto gegeven! Een ervaren instructeur, die erg betrokken is bij jouw rijdproces, kortom Yes you can is zeker een aanrader!

02-12-2013
Geplaatst door: Hanneke

Toprijschool, top instructeur! Ik voelde me altijd heel veilig in de auto bij Khalid en hij gaf veel uitleg in de les. Ik zou Yes You Can bij iedereen die nog een rijschool zoekt aanraden!

30-11-2013
Geplaatst door: Rida Imrani

Yes you can!

Toen ik begon bij Khalid wist ik niet eens hoe ik
de auto normaal moest starten. Een hele geduldige instructeur die je fouten snel opmerkt, goed uitleg geeft en van mij een zelfstandige weggebruiker heeft gemaakt!
Wat het belangrijkst is, is dat hij je in jezelf laat geloven wat vaak een struikelblok is! Heel erg bedankt Khalid. Heel erg veel succes met het helpen van andere leerlingen! Yes You Can guys!

22-11-2013
Geplaatst door: Romy

jaja, in 1x mijn rijbewijs in de pocket

Heeee,

Na 40 uur gezellig met Khalid in de auto gezeten te hebben, heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald!
En dit vind ik niet zo van zelfsprekend, aangezien ik nog wel een stresskip kan zijn en snel zenuwachtig wordt..
Maar Khalid (de super instructeur) heeft mij super voorbereid en mij rustig genoeg weten te houden, al kreeg ik van de examinator te horen dat ik wel erg zenuwachtig was. Maar ik heb hem in 1x gehaald en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om!

Bij deze nogmaals, heel erg bedankt Khalid en ik zal naar je toeteren als ik je tegenkom.

Groetjes van Romy

07-11-2013
Geplaatst door: Samira

De naam zegt het al: YES YOU CAN!
Vanaf de eerste rijles heb ik goede en duidelijke instructies meegekregen. Top rij instructeur met een geweldige instelling om je te laten slagen!
Ben harstikke blij met mijn rijbewijs.
En raad iedereen Yes you can aan!