gastenboek

188 berichten, 19 pagina's 
«  15  16  17  18  19 
16-12-2011
Geplaatst door: Coen

Direct geslaagd!

Beste,

Khalid is klasse, laat dat duidelijk zijn. Een vriend van me heeft Khalid aangeraden als rij-instructeur en daar ben ik hem dankbaar voor.

De methode die Khalid gebruikt vond ik heel aangenaam. Vanaf station Sloterdijk reden we gemiddeld twee keer twee uur per week uitsluitend in examen gebied. Op deze manier leer je zo veel mogelijk geniepige stukjes kennen; dat zijn er heel wat in Nieuw-West. Daarnaast is het verbazingwekkend hoe gedetailleerd Khalid al je fouten onthoud na een poos rijden. Na afloop van ieder uur/ ieder proefexamen worden deze fouten geëvalueerd.

Eigenlijk heb ik geen commentaar. Khalid heeft in de 33 uur dat ik bij hem in de auto heb gezeten geen één keer gebeld, gerook of te lang geouwehoerd. Bovendien ligt er altijd kauwgum en pepermunt voor het oprapen!

Yes I could, yes you should

16-12-2011
Geplaatst door: bakko

Beste rijinstructeur

heey Khalid,

Mensen de beste rij instructeur is khalid!! Hij legt het je echt haar fijn uit. Alle technieken leert hij je aan en op z'n manier dat je het meteen begrijpt. En belangrijkste een hele goede man die eveneens zorgt voor een leuke sfeer.

Khalid bedankt echt waar voor alles. Ik zal zeker jou aan mensen aanraden. Nogmaals bedankt voor alles!!

Gr Bakko

16-12-2011
Geplaatst door: Yassin

Rijbewijs Gehaald!

hallo,

Ik heb vandaag me rijbewijs gehaald.
Khalid is de beste rij instructeur die ik ooit heb gezien.
hij leert je alle technieken en zorgt dat je met een goed gevoel je examen in gaat.
hartstikke bedankt khalid.

Met vriendelijke groet,

Yassin

12-12-2011
Geplaatst door: Indra

Khalid goede leraar

Ik was een koppige "ervaren automobilist"die geheid zou zakken met me eigen rijstijl. Khalid heeft in een paar lessen mijn oude gewoontes overboord gegooit en me compleet cr stijl laten rijden en ik heb eindelijk dat roze pasje binnen! Ik ben hem echt dankbaar dat hij me in korte tijd klaar had gestoomd voor het echte werk! Hij legt heel goed uit en heeft geduld en weet je bovendien feilloos en professioneel aan te pakken als je gefrustreerd raakt. Tot nu de beste leraar die ik heb gekend in die hele 7 jaar dat ik pogingen deed me rijbewijs te halen. Die slogan : "yes you can"klopt helemaal. Bedankt Khalid!

20-10-2011
Geplaatst door: Wendy

Beste mensen die hun rijbewijs nog moeten halen of zich niet thuis voelen bij hun rijschool waar ze nu zitten?!

STAP NU OVER! Ik leste voorheen bij Tom de Keijzer, instructeur frederico, Ik heb bij khalid in 8 lessen meer geleerd dan frederico waarbij ik een pakket van 30 lessen had. Weggegooit geld dus!

Heb je examenstres? Faalangst? Slechte ervaringen met rijscholen of instructeurs dan moet je Khalid hebben! Hij heeft mij mijn zelfverzekerdheid teruggegeven waardoor ik mijn rijbewijs met gemak kon halen! Ook geeft hij je goede tips waardoor je je rijbewijs (bijna) gegerandeerd haalt.

Nee ik ben geen verkoper, ik ben een tevreden leerling van Yes You Can en heb vandaag mijn rijbewijs gehaald waarin Khalid van Yes You Can een groot aandeel in heeft gehad!

Khalid! Nogmaals bedankt! het ga je goed en ik zal iedereen jou aanbevelen.

Gr, Wendy

31-05-2011
Geplaatst door: stephanie

praktijklessen

Goedemorgen,

Ik had een vraagje: Stel ik betaal voor een 30-lessen pakket,
en later blijkt dat ik er minder nodig heb..
Gaat dat met terugbetalen, of moet ik dan gewoon die 30 lessen volgen?

Stephanie

20-07-2010
Geplaatst door: José

Mooi!!

Hai Khalid,

Wat een mooie overzichtelijke site heb je!!

En dan die naam, helemaal TOP!

Heel veel succes met "Yes, you can"

Groetjes José

19-02-2010
Geplaatst door: malika

bedankt

hi instructeur en bedankt want je hebt een groot hoevelheid van stress van mijn schouders gehaald ,ik hoop dat het blijft gewoon zo de les met jou.