gastenboek

235 berichten, 24 pagina's 
«  20  21  22  23  24 
15-07-2012
Geplaatst door: rocella

GESLAAGD!!!!!!

De naam zegt het als YES YOU CAN!
Met Khalid als instructeur kan IEDEREEN z'n rijbewijs halen. De lessen zijn zo gezellig dat je vergeet dat je aan het leren bent, maar khalid vergeet dat absoluut niet. Tijdens het lachen en grappen maken word je goed in de gaten gehouden.
Iemand met meer geduld dan Khalid zal je niet vinden. Vlak voor mijn examen kreeg ik erg last van examenstress en het achteruit parkeren in een vak gebeurde bijna bovenop een andere auto
Zelfs toen bleef Khald ZEER rustig en gaf de hoop niet op!

Khalid bedankt. Het waren echt super gezellige maar vooral leerzame lessen. Ik zie je op de weg

01-07-2012
Geplaatst door: Kim

Geslaagd!

Het leek mijn vriendinnen uit het Noorden erg onwaarschijnlijk dat ik in 1x zou slagen. Al helemaal in Amsterdám. Ik heb vorige week het tegendeel bewezen met dank aan de meest gedreven rijinstructeur die er is! Khalid geeft je de beste begeleiding die je kunt hebben. Het is altijd gezellig maar je hoeft niet te denken dat hij niet zit op te letten want zelfs met zijn ogen dicht ziet hij alles. Aan zijn opbouwende kritiek heb je ontzettend veel en zijn enthousiaste houding en inzet werken erg motiverend. Je kunt niet van veel mensen zeggen dat ze hun werk met plezier doen maar bij Khalid is daar geen twijfel over mogelijk. Hij maakt je vertrouwd met alle verkeerssituaties, hoe moeilijk ook, en dat heeft mij uiteindelijk erg veel vertrouwen gegeven. Ik weet nu dat ik me overal moet kunnen redden.

Mijn vriend heeft in de zomer van 2011 in 1x zijn rijbewijs bij Khalid gehaald en twee weken later gingen we op vakantie naar Frankrijk, daar heeft hij alles alleen moeten rijden. Dat leek mij best spannend maar nu ik zelf bij Khalid gereden heb snap ik dat hij dat geen enkel probleem vond, hij heeft de beste opleiding gehad. En ik ook dus dit jaar is het mijn beurt! Heel erg bedankt Khalid voor alle lessen, de gezelligheid en mijn RIJBEWIJS! En heel veel succes nog met de rijschool, ik ga je in ieder geval aanbevelen.

Groetjes, Kim

28-06-2012
Geplaatst door: Loubna

GESLAAGD!!!

HIII,

wat een heerlijk gevoel als je geslaagd bent! al was het pas de 2e keer gelukt, Khalid bleef geduldig tot ik het uiteindelijk haalde!! veel geleerd :D
Bedankt Khalid!!!!!

Groetjz Loubna

14-06-2012
Geplaatst door: Ayoub Ameziane

Geslaagd 1x !!

Hi Khalid,
Dank je wel voor de leerzame lessen!
Ik kom je wel tegen op de weg
Groetjes,
Ayoub

05-06-2012
Geplaatst door: Amina Bakhouti

Geslaagd

Na hard weken samen met de beste rijinstructeur van het Zaanstreek Khalid Zinati ben ik vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Yes you can.

08-05-2012
Geplaatst door: michael

Yesss you can!!! Bedankt voor alles khalid heb mijn rijbewijs dankzij hem toplessen !!

27-04-2012
Geplaatst door: Quincy

Hey Khalid
is de beste dat staat vast echt een aanrader deze man heeft heelveel geduld wat ook heel erg goed aansluit bij het lesnemen hy weet hoe het beste uit je te halen hy heeft mij echt bemoedigt waardoor ik steeds weer gemotiveerd raakte om toch verder te gaan en daardoor ben ik geslaagd en niet zomaar geslaagd ik ben met complimenten geslaagd vetgeslaagd dus kreeg zelfs advies van de examinator om vrachtwagenchauffeur of buschauffeur te worden Khalid your the best en dat meen ik vanuit mijn hart bedankt hoor maat

04-04-2012
Geplaatst door: Shellmar

KKHHaaaalliidd!!

Ik was je nog niet vergeten hoor. Ik heb inmiddels anderhalve maand geleden mijn rijbewijs gehaald.

Ik wilde even zeggen dat ik tijdens mijn lessen echt een toptijd heb gehad. Khalid is een aardige man, rustig en hij neemt de tijd om je alles uit te leggen(met speelgoed autotjes en al).

Zeer tevreden met het resultaat: mijn rijbewijs in 1x

Thanks khalid

07-03-2012
Geplaatst door: Fabio Ijskes

RIJBEWIJS BINNEN!!

Beste mensen, ik heb vorig week vrijdag mijn rijbewijs in 1X gehaald.. Ja dat hoor je goed, IN 1X VERDOMME!! Ik heb met veel plezier mijn lessen gevolgd bij Khalid!

Dit is ook mede dankzij hem dat ik mijn rijbewijs in 1x heb kunnen halen. Het mooie is dat Khalid je echt je rijbewijs gunt en zo iemand moet je hebben. Hij blij, ik blij!!

ZEKER EEN AANRADER om bij khalid te lessen!!

Groetjes Fabio de snelheidsmonster!!

28-02-2012
Geplaatst door: Meral

Beste instructeur

Ik heb 22 februari mijn examen in 1 keer gehaald dankzij de beste instructeur Khalid.
Met plezier heb ik mijn lessen gevolgd bij hem. Veel geduld heeft hij en gaat door totdat je
het hebt begrepen. Ik raad iedereen aan om bij Khalid rijlessen te volgen want je krijgt geen SPIJT!.
Hartstikke Bedankt.

Vriendelijke groet,

Meral