gastenboek

235 berichten, 24 pagina's 
«  20  21  22  23  24 
21-02-2012
Geplaatst door: Hanan

Geweldige Rijschool!

Geweldige Rijschool!

Beste Khalid,

Ik heb hier met alle plezier mijn rijlessen kunnen volgen, en door jouw goede begeleiding heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Ik ga ook mijn vriendenkring adviseren om bij jouw rijlessen te volgen.
Hartstikke bedankt voor deze goede rijopleiding!
Mvg,
Hanan

17-02-2012
Geplaatst door: Laura

Thanx Khalid!!!

Hey Khalid!

Ik wil je nog heel erg bedanken voor alle goede uitleg, steun en geduld

Ik heb natuurlijk ook een poging gedaan om je een beetje psychologisch te analyseren en een van jouw beste eigenschappen is dat je enorm veel geduld hebt! Je kan al erg snel inzien waar nog aan gewerkt moet worden en ook zie je vaak in waarom daar aan gewerkt moet worden (te weinig vaardigheden of te weinig zelfvertrouwen) en vervolgens doe je erg je best om zo snel mogelijk vooruitgang te boeken. Als dit niet zo snel gaat als je had gehoopt (toch dat zelfvertrouwen hè doe je zo je best om de ander op zn gemak te stellen en met een vleugje humor lukt het je niet alleen om rijvaardigheid bij te brengen, maar ook zelfvertrouwen bij het rijden!
Je hebt me super geholpen en daardoor kan ik nu zelfverzekerd zelfstandig de weg op!!!

en die cursus psychologie is volgens mij niet nodig hoor, want je bezit al over de het nodige inzicht

Groetjes, Laura

09-02-2012
Geplaatst door: sara

Khalid is the best

Hi

Khalid heeft duidelijk meer dan voldoende ervaring om rijles te geven. Hij doet zijn best om je op de juiste manier te leren laten handelen in alle situaties.

De alle belangrijkste is dat ie volgens mij niet gaat slapen voordat ie een oplossing gaat vinden voor je fouten.

Ik ben meerdere keren gezakt omdat alle andere instecteurs nooit zich hebben afgevraagd waarom ik mijn fouten steeds herhaal. Khalid heeft het geanaliseerd en is toch uiteindelijk me gelukt om bij hem te slagen met een meer dan voldoende .

Thanks weer beste instrecteur.

Sara

01-02-2012
Geplaatst door: joman

Ik heb mijn rijbewijs gehaald!!!!!

Ik heb gisteren mijn rijbewijs gehaal dankzij Khalid.
Hij is de beste legt alles goed uit heeft geduld en blijft je door helpen tot je alles goed kan en weet.
Ik kon al een beetje rijden en heb binnen 3 weken alles geleerd zodat ik de eerste keer meteen slaag en dat is gelukt dankzij Khalid.

Als je je rijbewijs wil hallen weet zeker dat als je bij Khalid komt zo snel mogelijk je rijbewijs heb en lekker kan gaan rijden.

Heel erg bedankt Khalid.

Groetjesh,
Joman

31-01-2012
Geplaatst door: Emre

Top Instructeur.

Heeyyy,

Ik heb vandaag me rijbewijs gehaalt.
En dat allemaal door Khalid hij legt alles uit wat je moet weten, en zelfs nog met een grapje der bij.
Hij is de beste Rij instructeur die er is, ik raad daarom iedereen aan om bij hem te gaan.!!!!
Khalid hartstikke bedankt,!!!!!

Met Vriendelijke Groet,

Emre.

20-12-2011
Geplaatst door: Daan

Per toeval rijschool Yes You Can tegen gekomen in de wirwar van rijscholen die je op internet tegenkomt. Op elke vierkante meter in Amsterdam West zitten ongeveer tien rijscholen, dus heb uiteindelijk de gok genomen en heb een pakket van 30 lessen + examen besteld bij Yes You Can.

Ik heb eerst overwogen om op save te spelen en bij de ANWB te gaan lessen. Blij dat ik dat niet gedaan heb. Khalid is niet alleen stukken goedkoper, hij is tevens een fantastische rijinstructeur. Ik heb - ondertussen al enkele maanden geleden - in 35 lessen mijn rijexamen in een keer gehaald en dat was grotendeels te danken aan Khalid.

Khalid is erg hartelijk en gezellig om een stuk mee te rijden, maar toch vooral ook enorm scherp. Hoewel Khalid veel leerlingen heeft, kreeg ik altijd volle aandacht van hem. Iets dat je mag verwachten, maar waarvan ik weet dat veel rijinstructeurs niet altijd bieden. Daarnaast is Khalid in al die 35 lessen niet een keer te laat geweest (altijd 15 minuten te vroeg), was de tank altijd vol en hoefde hij nooit "ff ergens iets doen".

Khalid is daarnaast ook erg begaan met zijn leerlingen. Zijn enige belang is jouw belang en hij zal er alles aan doen om je zo snel mogelijk te laten slagen. Toen ik mijn theorie niet gehaald had en officieel pas een maand later kon herkansen, regelde Khalid dat ik alsnog binnen twee weken - in Eindhoven weliswaar - terecht kon. Dit was ideaal omdat ik zo snel mogelijk mijn praktijk wilde inplannen (dit kan pas als je je theorie gehaald hebt).

Ik kan iedereen rijschool Yes You Can dus van harte aanbevelen. Khalid is zeker niet duur, erg betrouwbaar, vriendelijk maar toch vooral iemand die zijn vak verstaat!

succes alvast!

Daan

17-12-2011
Geplaatst door: Joey

3X is scheepsrecht

en daar zit je dan je eigen te vervelen dat je rijlessen klaar zijn omdat je een week op je rijbewijs moet wachten, maar dan toch wel de 3de X geslaagd, door Khalid mag ik wel zeggen want had zelf bijna de hoop opgegeven, elk examen wat je deed te horen krijgen dat je geweldig met de auto bent, maar ze je toch niet kunnen laten slagen, dan begin je toch echt een beetje aan jezelf te twijfelen gelukkig heb je dan aan Khalid een hele goeie die je wanneer nodig is de veren uit je reet haalt en wanneer het kan ze er net zo makkelijk weer terug stopt toch ben ik blij dat ik me rijbewijs heb maar is het ook jammer dat de gezellige tijden over zijn.

de naam van de rijschool zegt het eigenlijk wel al, iedereen kan auto rijden het zoeken is alleen naar de beste manier dit jouw te leren en ik denk dat Khalid dat bij iedereen wel lukt.

Bedankt Khalid, en nog het beste toegewenst en succes met de volgende rits leerlingen!

16-12-2011
Geplaatst door: Coen

Direct geslaagd!

Beste,

Khalid is klasse, laat dat duidelijk zijn. Een vriend van me heeft Khalid aangeraden als rij-instructeur en daar ben ik hem dankbaar voor.

De methode die Khalid gebruikt vond ik heel aangenaam. Vanaf station Sloterdijk reden we gemiddeld twee keer twee uur per week uitsluitend in examen gebied. Op deze manier leer je zo veel mogelijk geniepige stukjes kennen; dat zijn er heel wat in Nieuw-West. Daarnaast is het verbazingwekkend hoe gedetailleerd Khalid al je fouten onthoud na een poos rijden. Na afloop van ieder uur/ ieder proefexamen worden deze fouten geëvalueerd.

Eigenlijk heb ik geen commentaar. Khalid heeft in de 33 uur dat ik bij hem in de auto heb gezeten geen één keer gebeld, gerook of te lang geouwehoerd. Bovendien ligt er altijd kauwgum en pepermunt voor het oprapen!

Yes I could, yes you should

16-12-2011
Geplaatst door: bakko

Beste rijinstructeur

heey Khalid,

Mensen de beste rij instructeur is khalid!! Hij legt het je echt haar fijn uit. Alle technieken leert hij je aan en op z'n manier dat je het meteen begrijpt. En belangrijkste een hele goede man die eveneens zorgt voor een leuke sfeer.

Khalid bedankt echt waar voor alles. Ik zal zeker jou aan mensen aanraden. Nogmaals bedankt voor alles!!

Gr Bakko

16-12-2011
Geplaatst door: Yassin

Rijbewijs Gehaald!

hallo,

Ik heb vandaag me rijbewijs gehaald.
Khalid is de beste rij instructeur die ik ooit heb gezien.
hij leert je alle technieken en zorgt dat je met een goed gevoel je examen in gaat.
hartstikke bedankt khalid.

Met vriendelijke groet,

Yassin