gastenboek

235 berichten, 24 pagina's 
«  15  16  17  18  19  » 
28-06-2015
Geplaatst door: Hakim

Geslaagd

Geslaagd en dat allemaal door mijn grote vriend khalid zelf had ik er geen vertouwen in maar hij hielp mij daar bij en zei dat ik niet hoef te stressen en toen was ik geslaagd dank je wel khalid nu kan ik LEGAAL kilometers maken
😉😉😄😄

28-06-2015
Geplaatst door: oumaima

Geslaagd voor mijn rijbewijs

IK BEN GESLAAAAAGDD IN 1 KEER ! En dat door de beste rijinstructeur. Bedankt voor alle geduld die je gehad hebt met mij. Uit eindelijk een goede resultaat in 1 keer!! Ik raad het iedereen aan dit is pas altijd geslaagd!

26-06-2015
Geplaatst door: Tensael

In 1x GESLAAGD!!!!

Bedankt voor alle geweldige lessen!

Ondanks alle zenuwen ben ik vandaag in 1x geslaagd! Nogmaals bedankt Khalid, uw hebt veel gedult in mij gehad en me elke keer weer vertrouwen gegeven dat ik het kan!

23-06-2015
Geplaatst door: Lidia

Super!!! pase mi examen de manejo a la primera.

No tengo mas que decir que el Sr. Khalid es un excelente instructor que tiene la experiencia, los conocimientos de las reglas de vialidad al 100%, es un instructor que te tiene pasiencia, es honesto y lo mas importante te brinda la confianza de que "tu puedes hacerlo". No lo duden se los super recomiendo 101%. .
Ik kan alleen maar zeggen dat meneer Khalid een geweldige rijinstructeur is met veel ervaring, en kennis van de regels. Hij heeft veel geduld, is eerlijk en het allerbelangrijkste is dat hij je veel zelfvertrouwen geeft. Ik beveel hem voor 101% aan!

10-06-2015
Geplaatst door: Dot

GESLAAGD in 1 keer!

Yihhaaaaaa vandaag geslaagd in 1 keer. (Binnen 6 weken)
Wat is Khalid toch een top rij-instructeur. Zoveel geduld en juiste uitleg over situaties.
Ik had een strenge examinator maar Khalid heeft mij op zo'n hoog niveau opgeleid dat zelfs die strenge examinator mij feliciteerde! Helemaal toppie en een échte aanrader!

23-05-2015
Geplaatst door: Abdellah

Geslaaagd!

Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik wil graag khalid bedanken hij is een top instructeur met veel kennis en geduld!! Ik raad het zeker aan om bij yes you can te rijden!!!

Bedankt khalid!

20-05-2015
Geplaatst door: bawan

eerste keer examen gehaald !!!

super !! me rijbewijs bij de eerste examen gehaald. alles word erg duidelijk uitgelegd. een super autorijschool !!

30-04-2015
Geplaatst door: Gemlin

Na veel geduld heeft Khalid mijn niveau zo hoog gekregen dat ik zonder enige twijfel de weg op durf... met mijn rijbewijs natuurlijk!! Khalid heeft mij laten zien hoe ik theorie om kan zetten in praktijk en ik had nooit een betere instructeur kunnen wensen! Ik raad het zeer aan om bij "Yes You Can" te lessen om gegarandeerd een topbestuurder te worden! Nogmaals bedankt Khalid!

20-04-2015
Geplaatst door: Oumaima

Geweldigg!! Ik heb hiervoor zeker bij de verkeerde rijschool gereden. Totdat ik bij Yes You Can ging rijden heb ik het gelijk kunnen halen dankzij Khalid!! Heeft een hart voor het vak die hij uitoefent.
Bedankt voor deze korte tijd van 10 lessen en voor alle zorgen!!!
Het is een zekere aanrader !

18-04-2015
Geplaatst door: Patrick

De beste rijschool die er is in 4 dagen en 7 les uurtje me rijbeweis gehaald
Echt de beste rijschool die er is