gastenboek

229 berichten, 23 pagina's 
«  15  16  17  18  19  » 
20-05-2015
Geplaatst door: bawan

eerste keer examen gehaald !!!

super !! me rijbewijs bij de eerste examen gehaald. alles word erg duidelijk uitgelegd. een super autorijschool !!

30-04-2015
Geplaatst door: Gemlin

Na veel geduld heeft Khalid mijn niveau zo hoog gekregen dat ik zonder enige twijfel de weg op durf... met mijn rijbewijs natuurlijk!! Khalid heeft mij laten zien hoe ik theorie om kan zetten in praktijk en ik had nooit een betere instructeur kunnen wensen! Ik raad het zeer aan om bij "Yes You Can" te lessen om gegarandeerd een topbestuurder te worden! Nogmaals bedankt Khalid!

20-04-2015
Geplaatst door: Oumaima

Geweldigg!! Ik heb hiervoor zeker bij de verkeerde rijschool gereden. Totdat ik bij Yes You Can ging rijden heb ik het gelijk kunnen halen dankzij Khalid!! Heeft een hart voor het vak die hij uitoefent.
Bedankt voor deze korte tijd van 10 lessen en voor alle zorgen!!!
Het is een zekere aanrader !

18-04-2015
Geplaatst door: Patrick

De beste rijschool die er is in 4 dagen en 7 les uurtje me rijbeweis gehaald
Echt de beste rijschool die er is

09-04-2015
Geplaatst door: Raya

Rijschool yes you can is echt een aanrader! Khalid is een top rij-instructeur met veel geduld en vertrouwen. Ik heb om die reden ook mijn rijbewijs gehaald vandaag.

22-03-2015
Geplaatst door: Stefan

Ik kan je niet genoeg bedanken Khalid, je bent egt een topgozer! Zoveel geduld dat deze man heeft, beste rijschool in Nederland

02-03-2015
Geplaatst door: Yassine

Rijbewijs gehaald

Geweldig dat ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald en natuurlijk door Khalid. Echt een goeie rij instructeur en hij maakt natuurlijk de mensen blij!!!!

19-02-2015
Geplaatst door: Oumaima el Ouahabi

De beste rijschool van de omgeving! Het moment dat je ergens een probleem mee hebt weet hij precies hoe hij het probleem kan verhelpen! Hij heeft altijd de beste bedoelingen met iedereen. Ik raad iedereen aan om bij rijschool yes you can te rijden. Ik wil je nog maals voor alles bedanken!!

08-02-2015
Geplaatst door: Melih

Super rijschool, zoek nergens anders dit is die rijschool die jij zoekt. Khalid weet raad met elk leerling, is erg geduldig en kan goed inschatten hoeveel lessen je moet doen. Ik zelf ben bij khalid met 8 lessen geslaagd!

Yes you can!

21-01-2015
Geplaatst door: Canan

Onlangs mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Yes You Can! Een top autorijschool die ik echt iedereen zou aanraden! Khalid heeft veel geduld, legt alles goed uit, houd alles scherp in de gaten & heeft ook nog eens gevoel voor humor Nette auto waarin niet word gerookt of gegeten, oftewel alles wat je van een goede rijschool en instructeur zou verwachten! Yes You Can!

Khalid, nogmaals bedankt!