gastenboek

216 berichten, 22 pagina's 
«  17  18  19  20  21  » 
30-11-2013
Geplaatst door: Rida Imrani

Yes you can!

Toen ik begon bij Khalid wist ik niet eens hoe ik
de auto normaal moest starten. Een hele geduldige instructeur die je fouten snel opmerkt, goed uitleg geeft en van mij een zelfstandige weggebruiker heeft gemaakt!
Wat het belangrijkst is, is dat hij je in jezelf laat geloven wat vaak een struikelblok is! Heel erg bedankt Khalid. Heel erg veel succes met het helpen van andere leerlingen! Yes You Can guys!

22-11-2013
Geplaatst door: Romy

jaja, in 1x mijn rijbewijs in de pocket

Heeee,

Na 40 uur gezellig met Khalid in de auto gezeten te hebben, heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald!
En dit vind ik niet zo van zelfsprekend, aangezien ik nog wel een stresskip kan zijn en snel zenuwachtig wordt..
Maar Khalid (de super instructeur) heeft mij super voorbereid en mij rustig genoeg weten te houden, al kreeg ik van de examinator te horen dat ik wel erg zenuwachtig was. Maar ik heb hem in 1x gehaald en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om!

Bij deze nogmaals, heel erg bedankt Khalid en ik zal naar je toeteren als ik je tegenkom.

Groetjes van Romy

07-11-2013
Geplaatst door: Samira

De naam zegt het al: YES YOU CAN!
Vanaf de eerste rijles heb ik goede en duidelijke instructies meegekregen. Top rij instructeur met een geweldige instelling om je te laten slagen!
Ben harstikke blij met mijn rijbewijs.
En raad iedereen Yes you can aan!

14-10-2013
Geplaatst door: Nordin bouda

Yes you can and I did it eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs. Met dank aan de beste rijinstrecteur Khalid. Hij heeft mij vele dingen geleerd zoals vooruitkijken op de weg en heeft hij mijn kleine foutjes kunnen oppikken en kunnen verbeteren. Zeker een aanrader voor de mensen die hun rijbewijs nog moeten halen. Veel succses Khalid gr Nordin

11-10-2013
Geplaatst door: Nesrine

Beste mensen,

De naam zegt het al YES YOU CAN, YESS I CAN !
Zoals gewoonlijk bij Yes You Can ben ik in 1x geslaaagd! Ben supertrots op mezelf, zonder Khalid Zinati zou ik het niet hebben gehaald. Slagen lukt je niet zomaar alleen als je de beste Rijinstructeur hebt!
Van alle fouten die ik heb gemaakt heb ik ervan geleerd..
Nog bedankt voor alles !

Ik raad iedereen aan om bij Khalid Zinati te gaan lessen! En voor de rest wens ik iedereen veel succes !

Groeten,

Nesrine

10-10-2013
Geplaatst door: Solaiman

GESLAAGD

Ik kwam naar autorijschool Yes You Can zonder enige ervaring en ik heb m'n rijbewijs in 1 keer gehaald! In het begin had ik moeite en twijfelde om alles en alleen door Khalid heb ik dat achter me gelaten. Door hem rijd ik nu besluitvaardig, veilig en heb nog eens m'n rijbewijs Ik ga hem serieus recommanderen aan m'n vrienden die nog op zoek zijn naar een goede rijschool. Dank je wel Khalid )

07-10-2013
Geplaatst door: Vivien

Rijbewijs gehaald!

Jaja afgelopen vrijdag afgereden voor mijn rijbewijs en in 1 keer geslaagd. Heb genoten en super veel geleerd van de samenwerking met Khalid! Rijschool yes you can is zeker een aanrader voor de mensen die niet goed weten waar ze willen lessen!! Heel erg bedankt Khalid en succes aan iedereen die bezig is of net begint aan zijn rijopleiding.

03-10-2013
Geplaatst door: Fatima

Geslaagd!

Jaja in 1 keer geslaagd superblij en dat allemaal dankzij Khalid! Superlieve maar ook hele serieuse rijinstructeur! Ik raad iedereen aan om bij hem te gaan lessen! Dankjewel voor je hulp ben je erg dankbaar!

27-09-2013
Geplaatst door: Gwen

Wauw ik ben geslaagd voor mn rijbewijs!!! Zo onwijs blij mee!! En dat allemaal door Khalifa!! Hij is het heel goed! Echt een aanrader voor iedereen!! Dankje wel voor alles Khalid!!

02-07-2013
Geplaatst door: moustapha

geslaagd

Lekker me rijbewijs gehaald
met veel hulp van khalid
top rijschool