gastenboek

207 berichten, 21 pagina's 
» 
01-02-2023
Geplaatst door: Jayden Geldorp 浮世

In 1 keer geslaagd!!!

Vanmorgen mn examen gehad en in 1 keer geslaagd!! Khalid is een erg goede instructeur die alles duidelijk uitlegt waardoor ik tijdens me examen weinig fouten maakte. Ik raad hem echt aan iedereen

12-01-2023
Geplaatst door: Ayman

RIJBEWIJS IN 1 keer!!!!!!

Een toffe en leerzame ervaring met Khalid, spreekt je respectvol aan en wilt het beste voor je en de verkeer. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt!!!!!!!

10-01-2023
Geplaatst door: Ilyas Barham

Geslaagd voor m’n rijbewijs

Ik kan ook zeggen dat ik geslaagd ben na rijschool hebben geruild wist ik zeker dat ik hier goed zat en heeft deze man mijn leven een stuk makkelijker gemaakt en daar ben ik hem dankbaar voor dat. En in 1x geslaagd altijd fijn bedankt voor uw tijd en zien we elkaar snel weer! 😁

07-12-2022
Geplaatst door: Niels delwel

Geslaagd in 1 keer!

Ik heb echt een super toffe ervaring gehad met deze rijschool echt een dikke aanrader. Vond alles erg spannend en was een beetje onzeker maar ben super goed geholpen en in 1 keer geslaagd echt meer als tevreden over deze rijschool!

27-11-2022
Geplaatst door: Houriya Louaazizi

Geslaagd!!!

Beste rijschool, neemt de tijd voor je en legt je alles goed uit. Heel veel familieleden hebben hier gereden en iedereen is zonder problemen snel geslaagd!!

28-10-2022
Geplaatst door: Hamza kadouri

Rijbewijs

Top man legt alles goed is heel erg ervaren en in het les geven brengt je op je gemak. Flexibel in tijden. In keer geslaagd zonder problemen top rijschool

20-10-2022
Geplaatst door: Osama Ahmad

De beste

Ik ben in een x geslaagd dankzij Khalid! Een geweldig rij-instructeur. Hij laat zien dat hij jou wat wilt leren. Hij heel goed en duidelijk uitleg geven. Heel erg bedankt voor alle leuke lessen!

13-09-2022
Geplaatst door: Nazar Aljazairy

Recensie

Echt een top rijschool, echt geen klachten erover. De rijinstructeur hielp mij van 0 en ik heb iedere les genoten met hem. Ik raad de rijschool zeker aan!!!

15-07-2022
Geplaatst door: Damian

In een keer geslaagd!!

Khalid nogmaals bedankt voor alle lessen en je geduld. Je bent een top leraar en ik heb ontzettend veel van je kunnen leren. Autorijschool Yes you can! is echt een aanrader mocht je een goeie rijschool zoeken. Nogmaals bedankt voor alle hulp!

12-07-2022
Geplaatst door: Riyad

Top rijschool

Khalid heeft mij mijn zelfvertrouwen op de weg gegeven en daardoor mij in een keer laten slagen! Hij is een top rij instructeur die jou niet los laat tot dat je alles onder de knie hebt. Ben in een keer geslaagd en ben Khalid daar echt dankbaar voor! Zonder hem was dit echt niet gelukt.