gastenboek

224 berichten, 23 pagina's 
«  » 
29-03-2021
Geplaatst door: Anissa Diktas

Top instructeur!

Heel fijn les gehad van Khalid! Had drie jaar geleden bij een andere rijschool een aantal lessen gehad maar dat werd niks. Vanaf de eerste les bij Khalid had ik al meer geleerd dan in alle vorige lessen bij elkaar! Na de lockdown van 3 maanden de lessen gelijk weer opgepakt en in 1 x zonder TTT geslaagd! Heel erg bedankt Khalid!

24-03-2021
Geplaatst door: Souraya

Top instructeur die het beste uit je naar boven haalt. Zeer tevreden met de lessen die ik heb gekregen!!

03-03-2021
Geplaatst door: Ibtissame Ait Bassou

De beste!

Wat ben ik blij dat ik geslaagd ben en dat dankzij Khalid! Een geweldige rij-instructeur met een goed hart. Hij laat echt zien dat hij je echt wat wilt leren. Hij is altijd super geduldig en hij kan super goed en duidelijk uitleg geven. Heel erg bedankt voor alle leuke lessen!

10-11-2020
Geplaatst door: Dylan smit

Khalid zinati

Hele fijne instructeur met rustige houding, heeft goed les met fijne uitleg, door middel van conversatie maar ook via foto's en video's tussen het rijden door. In een keer geslaagd bij Khalid, en heel erg tevreden.

07-10-2020
Geplaatst door: Sjors de Haan

khalid is heel scherp in z'n lessen, blijft kalm, ook in moeilijke situaties. Kan een beetje streng zijn als het nodig is maar blijft ook altijd ontspannen en vriendelijk. Daarnaast een prettig persoon om naast in de auto te zitten. Gemoedelijke sfeer en leuk om een praatje te maken. Hij geeft je de volle aandacht en leert je echt de auto te beheersen in alle situaties. Hartstikke bedankt!

24-07-2020
Geplaatst door: Barry Huijbregts

Halen rijbewijs

Vandaag geslaagd in 1 keer. Super gedaan dus houd in dat het mij goed is geleerd! Super rij-instructeur en niets meer dan lof !!!
Veel succes nog iedereen

22-07-2020
Geplaatst door: Rayan barcha

Beste rijschool die er is!!!

Na 33 lessen heb ik mijn rijbewijs in 1 keer weten te halen. Dit had niet zonder khalid zinati gekunt. Khalid is een zeer ervaren en proffesionele rij instructeur. Hij legt alles goed en netjes uit en leert het je op een manier dat het natuurlijk voelt. Niet alleen dat, maar khalid is ook een gezellig persoon om in de auto mee te zitten. Altijd wel een praatje maken, je voelt je echt op je gemak als je bij hem rijd. Als je je rijbewijs wilt halen is er geen betere plek dan hier om dat te doen.

15-07-2020
Geplaatst door: Corina

Rijlessen

Heel veel dank voor Khalid, een Gedreven rij instructeur met Heel veel kennis, humor, geduld, daadkracht en doorzettingsvermogen. Ben je op zoek naar een rijschool?? Stop met zoeken, dit is DE rijschool waar je moet zijn. Thanks voor alles Khalid???

06-02-2020
Geplaatst door: Dennis

Geweldige rijinstructeur

Khalid is een rijinstructeur met een enorme hoeveelheid kennis van zijn vak. Stapsgewijs leer je goed autorijden bij hem. Khalid is verder goed in je zwakke punten herkennen, waardoor je extra veel oefent d.m.v. het continue herhalen van dezelfde situaties. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden.

03-02-2020
Geplaatst door: Reyhan

In één keer!

Overgestapt van een andere rijschool naar Yes You Can, vanaf dag 1 super goed les gekregen en vol vertrouwen in de leerling! Top rijschool!!