gastenboek

230 berichten, 23 pagina's 
«  10  11  12  » 
05-11-2018
Geplaatst door: Pim

Rijlessen

Een hele goede en duidelijke rijschool met fijne rijlessen! Tijdens de les word je goed voorbereid, waardoor je zelfverzekerd het examen ingaat. Zelf ben ik in 1 keer geslaagd en dat komt zeker door de lessen van Khalid, Bedankt !

12-07-2018
Geplaatst door: Sophie

Geslaagd

Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen. Door de hulp van Khalid met zijn duidelijke aanwijzingen en opbouwende kritiek heb ik een goeie voorbereiding gehad op mijn examen!

12-06-2018
Geplaatst door: Imane

Beste Rijschool!

Dankzij uw steun en hulp ben ik vandaag geslaagd. Bedankt nog voor alles.
Mensen die snel hun rijbenwijs willen halen, kom bij yes you can!!!

Groetjes Imane

11-05-2018
Geplaatst door: Emanuelle

Beste rijschool

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijk examen en ook eens in 1 keer geslaagd! Khalil legt alles duidelijk en goed uit, hij leert je echt wat je moet weten voor het examen zodat je goed voorbereid bent. Daarnaast leert ie je zelfvertrouwen op te bouwen als rijder! Geen spijt gehad om voor deze rijschool te kiezen.

29-04-2018
Geplaatst door: Lauren

De beste!

Super leuke en gezellige lessen gehad met Khalid! Ook ik ben in 1 keer geslaagd! Hij heeft heel veel geduld en een zeer duidelijke manier van uitleg geven. Kortom, de beste die er is!

26-04-2018
Geplaatst door: Houda

Beste Khalid,
Ik wil je enorm bedanken voor alles!
Het waren zeker leerzame en leuke lessen.
In 1x geslaagd dus zeker een aanrader!

groetjes,
Houda

17-03-2018
Geplaatst door: Souad

16-02-210 Geslaagd

Na twee slechte scholen, kwam ik terecht bij de rijinstructeur Khalid. Met veel geduld, begrip, professionele werkwijze, heeft hij het onmogelijke mogelijke gemaakt voor mij. Ik was vanaf de proefles op mijn gemak en had ik de indruk gekregen dat ik het kan zoals hij zijn rijschool naar genoemd. De kwaliteit van de les is heel hoog met en professionele aanpak. Hij maakt rijden makkelijk en overzichtelijk ik zou hem aan iedereen aanraden.
Souad Akdad

27-02-2018
Geplaatst door: Afaf

Geslaagd vandaag!

Een super rij instructeur, veeeeeel geduld veeeel advies en vooral hoe hij je zelf vertrouwen geeft achter het stuur, ik wil je erg bedanken khalid...vandaag geslaagd!!!

21-02-2018
Geplaatst door: Saf

Geslaagd!

29 januari ben ik op 44 jarige leeftijd geslaagd bij Khalid van yes you can....ondanks dat autorijles gewoonweg een hoop centjes kost(alhoewel t bij y.y.c meevalt) voel ik ongekend veel dankbaarheid....ik was zo onzeker en bang...ik kreeg deze rijschool als advies van kennissen. Huilend zat ik op de snelweg de 1e keer....super peptalks van Khalid soms streng want dat heb ik nodig die schop onder mijn gat haha!!....maar wat een geweldige goede lessen bij hem, zeer duidelijke uitleg, kalmte....ook grappen dat hoort erbij!!!....na 38 lessen 1e keer geslaagd, vandaag mijn eigen autootje gehaald...ik zeg doen deze rijschool!!!...Deze rijschool zit in mijn hart, waarom? Omdat t Khalid gelukt is wat voor mij vreselijk lang een droom was en ik niet zag zitten, en met de hulp van Khalid is het gelukt en voel me echt trots. En Khalid is zeer netjes qua afspraken. TOP!

21-02-2018
Geplaatst door: Vera den Das

Geslaagd

Vandaag ben ik geslaagd! Na twee slechte rijscholen ben ik terecht gekomen bij Yes you can! Khalid staat voor zijn motto yes you can en is een zuiver en oprecht persoon die je echt wilt helpen! Heel erg bedankt Khalid, je hebt me laten geloven: Yes I can!! Groetjes Vera