gastenboek

230 berichten, 23 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
15-07-2017
Geplaatst door: Daniel

Geweldige rijschool, hij leert je niet alleen hoe je moet autorijden, maar ook de kennis erachter zodat je weet wat je aan het doen bent. ik raad deze rijschool zeker aan, met hem slaag je geheid in 1 keer.

03-07-2017
Geplaatst door: saifeddine

Geslaagd

hallo,

Ik heb vandaag me rijbewijs gehaald.
hij leert je alle technieken en zorgt dat je met een goed gevoel je examen in gaat.
hartstikke bedankt khalid.

Met vriendelijke groet,

saifeddine

13-06-2017
Geplaatst door: hannah

geslaagt

vet blij dat ik geslaagt bent dank voor khalid, hij is echt een top instructeur, hij heeft me echt goed geholpen bij de les waar ik zwakke punten heeft, en geeft je vertrouwen. top aanraden yes you can autorijschool!!!

09-06-2017
Geplaatst door: Samih

Geslaagd

Een hele goede rijschool na een slechte ervaring te hebben gehad bij een andere rijschool ben ik naar yes you can gegaan en wist na 10 lessen me rijbewijs in een keer te halen !!! Een hele technische instructeur die weet waar de fouten liggen en waar die aangescherpt kunnen worden 8

07-06-2017
Geplaatst door: Narjiss

Top rij instructeur !! In zeer korte tijd zoveel geleerd , was totaal in een ander omgeving heb zoveel nieuws ontdekt.

Dankzij khalid zinati mijn rijbewijs kunnen binnen halen !!

02-06-2017
Geplaatst door: Amber

GESLAAAAGD!!!

Waaauw wat ben ik blij dat ik geslaagd ben en dat allemaal dankzij Khalid! Hij is echt de beste rij-instructeur die een leerling zich maar kan wensen. Hij was altijd super geduldig en hij kan super goed en helder uitleg geven. Heel erg bedankt voor alle leuke lessen!

10-05-2017
Geplaatst door: Noah

Yes I Can And Yes I Did It!

Ik kon me geen betere rijschool wensen! Ik heb hier zo'n leuke les tijd gehad. Het was altijd gezellig in de auto en Khalid is super professioneel, stipt op tijd en geduldig. Ik heb ook een aantal keer met Sonny gereden en dat was ook echt net zo top! Ik ben jullie mega dankbaar !

17-04-2017
Geplaatst door: Maartje

Ontzettend bedankt

Na vier keer gezakt te zijn, ben ik in een keer geslaagd met de hulp van Khalid. Hij gaf me het vertrouwen dat ik echt wel examen kon doen en me niet gek moest laten maken.
Heel erg bedankt voor de fijne rijlessen.
De naam van de rijschool is echt goed gekozen, want met hulp van Khalid: Yes you can!

06-04-2017
Geplaatst door: Tess

YES I CAN!!

Khalid is de beste rij instructeur die je je maar kan wensen! Hij geeft je net dat extra duwtje in de rug en hij zorgt ervoor dat je leert zelfverzekerd en veilig te rijden. Hij is flexibel, gezellig en YES YOU CAN is zijn motto. Geloof in jezelf en dan komt het goed.
Dankjewel Khalid voor alle enorm fijne rijlessen, zonder jou had ik mijn rijbewijs nooit gehaald!
Twijfel niet, rijschool yes you can is echt een aanrader.

31-03-2017
Geplaatst door: Sam de Vries

geslaagd

Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij deze rijschool. Ik heb heel veel leuke en leerzame rijlessen gehad en ben Khalid heel dankbaar! Een aanrader om bij te lessen.