gastenboek

229 berichten, 23 pagina's 
«  10  11  » 
23-07-2019
Geplaatst door: Chadi

Khalid is een goede instrecteur met veel geduld. Yes you can beter kan je het niet treffen.

19-07-2019
Geplaatst door: Aamna Al-jazairy

Beste Khalid,
Ik wil je bedanken voor je geduld en aandacht. Het waren leerzame maar zeker ook leuke lessen. Je hebt me veel zelfvertrouwen gegeven en ik heb veel van je geleerd, bedankt!
Groetjes,
Aamna Al-jazairy

18-07-2019
Geplaatst door: Noah Benavides

Beste Khalid,

Bedankt voor alle uurtjes en aandacht die jij aan mij hebt gegeven! Echt een goede manier van lesgeven, veel aanwijzingen en een rustig sfeertje. Zeker een aanrader als je nog op zoek bent naar een rijschool!!

Noah Benavides

12-07-2019
Geplaatst door: Soukaina

Beste Khalid bedankt voor alles door jou heb ik me rijbewijs in 1keer gehaald. Khalid je hebt me goed geholpen en ben je dankbaar.
Beste rijschool!! Zou je het zeker aanraden om te lessen bij Khalid.

17-06-2019
Geplaatst door: Ifano Verkooijen

Beste rijschool

Beste Khalid, bedankt voor alle leuke en leerzame rijlessen. Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool te gaan lessen. Yesyoucan is gewoon de beste

15-04-2019
Geplaatst door: Sabina

Beste rijschool

Khalid heel erg bedankt voor al uw lessen. Ik heb er zoveel van geleerd en dankzij u ben ik vandaag geslaagd. Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool te lessen. Nogmaals bedankt voor alles!!

15-04-2019
Geplaatst door: Karim

Rijbewijs in één keer gehaald

Ik heb dankzij de lessen van Khalid in één keer mijn rijbewijs gehaald. Khalid is iemand die je stap voor stap naar een hoger niveau brengt en je ontwikkeling goed in de gaten blijft houden. Je merkt dat hij veel ervaring heeft en weet wat er van je verwacht wordt op het praktijkexamen. Ik kan hem aan iedereen aanraden! Khalid dankjewel!

11-12-2018
Geplaatst door: Janneke

Rijles

Erg veel geleerd in de lessen. khalid weet wat hij doet en stelt je erg op je gemak. Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen

28-11-2018
Geplaatst door: Farah

Wat heb ik veel geleerd bij rijschool yes you can! Khalid weet hoe hij les moet geven en weet waar hij het over heeft. Dat geeft je meer zekerheid in het opvolgen van zijn instructies en leer je sneller van je fouten. Bij rijschool yes you can leer je te rijden zonder angst, maar vooral goed en veilig te rijden. Ik ben geslaagd en super blij! Dankjewel khalid!

05-11-2018
Geplaatst door: Pim

Rijlessen

Een hele goede en duidelijke rijschool met fijne rijlessen! Tijdens de les word je goed voorbereid, waardoor je zelfverzekerd het examen ingaat. Zelf ben ik in 1 keer geslaagd en dat komt zeker door de lessen van Khalid, Bedankt !