gastenboek

190 berichten, 19 pagina's 
«  10  11  » 
24-03-2017
Geplaatst door: Soufyane Echhimi

Beste Rijschool

Vandaag afgereden. Ik ben in 1 keer geslaagd. Komt dankzij de top rijinstructeur Khalid. Je geeft top les. Zou me geen betere rijschool kunnen wensen! Ben jij ook opzoek naar een rijschool? Wacht niet langer en bel: 0653941200. Dames en heren, jongens en meisjes dit is zeker een aanrader, voor nu zeg ik: YES YOU CAN!

17-02-2017
Geplaatst door: Miguel

Geslaagd

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar YesYouCan. Heb hier na slechts 10 lessen mijn rijbewijs gehaald. De manier waarop Khalid les geeft is perfect en erg profesioneel!

09-02-2017
Geplaatst door: Kelly

Wil je echt goed leren auto rijden en niet alleen leren hoe je een rijexamen haalt ga dan zeker lessen bij YES YOU CAN! Ik heb een leerzame maar zeker ook een gezellige tijd gehad. Khalid neemt de tijd en leert je alles op het gebied van auto rijden. YES YOU CAN is zeker je tijd, geld en moeite waard. Kan het iedereen aanraden om hier te gaan lessen. Khalid bedankt en ik kan nu met veel kennis de weg op!

07-12-2016
Geplaatst door: Yannick

Geslaagd!

Na een paar fouten van mezelf moest ik herexamen doen, netjes geslaagd. Fijne leraar, helpt je met alles en geeft je de goede aanwijzingen, stelt je gerust als je zenuwachtig bent. Beter kan je niet krijgen!

Bedankt!

23-11-2016
Geplaatst door: Oumaima

Geslaagd

YES I CAN!! Dankzij Khalid kan ik alleen de weg op! Khalid is zeer professioneel en geduldig ingesteld, zeker een aanrader dus

15-11-2016
Geplaatst door: Lotte

Dankzij de lessen van Khalid in 1 keer geslaagd! Hij geeft op een geduldige en duidelijke manier les en hij begeleidt je op een fijne manier. Rijschool Yes You Can is dan ook zeker aan te raden!

13-11-2016
Geplaatst door: Eli

Muchas gracias Khalid!! ya estoy manejando a todas partes, gracias por tu paciencia, motivacion, puntualidad y tu profesionalismo, mas que un instructor eres un buen amigo.

Harstikke bedankt Khalid! bedankt voor jouw geduld, motivatie, stiptheid en professionaliteit meer dan een instructeur ben jij een goede vriend.

07-11-2016
Geplaatst door: Chaimae Zinati

De nr.1 rij-instructeur!

Khalid is de beste intructeur die je je kunt voorstellen. Hij is erg geduldig, geeft je zelfvertouwen en hij is super aardig. Ik keek altijd uit naar onze rijlessen en nu ben ik in één keer geslaagd.
Als je leuke lessen wilt en in één keer wilt slagen dan moet je zeker bij Khalid zijn.
Khalid, doorgaan met wat je doet, want wat jij doet is het best!

02-11-2016
Geplaatst door: Stefan Zwuup

Vandaag geslaagd!! Dankzij de topper Khalid, een super rij-instructeur!
Khalid leert je op een goede en geduldige manier alles van het autorijden. Met veel humor en het maken van grapjes zorgt hij dat je je op je gemak voelt.
Khalid, ontzettend bedankt!!

15-10-2016
Geplaatst door: Brent

Khalid

Khalid is echt een geweldige rij instructeur zeker een aanrader! Voor goede en duidelijke lessen moet je bij Khalid zijn!