gastenboek

224 berichten, 23 pagina's 
«  » 
22-06-2023
Geplaatst door: Badr Boudra

Vandaag geslaagd in 1 x heb echt top lessen gehad van de mijn instructeur heel fijn om samen mee te werken!

23-05-2023
Geplaatst door: Julia Kardogan

Geslaagd!!

Hele goede instructeur, heeft altijd geduld met je en heeft mij echt ontzettend geholpen.

18-05-2023
Geplaatst door: Yassine

Geslaagd

TOP RIJSCHOOL legt dingen goed uit heeft geduld en geeft je een goede hoop door te slagen voor je rijexamen. Ik raad het jullie aan om hier te rijden !!

18-05-2023
Geplaatst door: Aaya

Fijne rijschool, er wordt geluisterd naar je wensen!

08-05-2023
Geplaatst door: Aya

In 1 keer geslaagd!!!

Vanochtend rijexamen gedaan en in 1 keer geslaagd! Geweldige instructeur. Legt alles duidelijk uit. Kortom, geweldige rijschool en instructeur waar je je op je gemak voelt!!

05-05-2023
Geplaatst door: Igor

Khalid is een goeie gozer!

Echt enorme goede Autorijles docent heel eerlijk weet goed wanneer je examen kan doen. Oprecht gezellige man. Ik heb mijn Autorijexamen in 1 keer gehaald heel blij met mijn rijlessen vind het bijna jammer dat ik niet meer bij Khalid in de auto zit.

05-05-2023
Geplaatst door: Dieuwertje

Rijlessen

Ik vind het belangrijk dat je bij rijlessen serieus wordt geholpen maar ook dat je lol hebt wanneer het kan. Met Khalid is dat meer dan mogelijk. Elke les ben ik blij thuis gekomen na een leuke en leerzame les. Ik ben ook nog eens in een keer geslaagd! Een echte aanrader dus!!!

01-02-2023
Geplaatst door: Jayden Geldorp 浮世

In 1 keer geslaagd!!!

Vanmorgen mn examen gehad en in 1 keer geslaagd!! Khalid is een erg goede instructeur die alles duidelijk uitlegt waardoor ik tijdens me examen weinig fouten maakte. Ik raad hem echt aan iedereen

12-01-2023
Geplaatst door: Ayman

RIJBEWIJS IN 1 keer!!!!!!

Een toffe en leerzame ervaring met Khalid, spreekt je respectvol aan en wilt het beste voor je en de verkeer. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt!!!!!!!

10-01-2023
Geplaatst door: Ilyas Barham

Geslaagd voor m’n rijbewijs

Ik kan ook zeggen dat ik geslaagd ben na rijschool hebben geruild wist ik zeker dat ik hier goed zat en heeft deze man mijn leven een stuk makkelijker gemaakt en daar ben ik hem dankbaar voor dat. En in 1x geslaagd altijd fijn bedankt voor uw tijd en zien we elkaar snel weer! 😁