gastenboek

230 berichten, 23 pagina's 
» 
24-04-2024
Geplaatst door: Chaymae

Ervaring

Oprecht de beste ervaring gehad tijdens het lessen tot aan het slagen! Je leert niet alleen om te rijden maar hoe je in elke situatie kan reageren door de kennis en ervaring van Khalid en dat is de beste manier van leren.

23-03-2024
Geplaatst door: Ali

Perfecte Rijschool!

In 1 keer geslaagd. Goeie begeleiding gehad door Khalid. Top instructeur. Deze rijschool zou ik aan iedereen aanraden. Ben heel weg dankbaar!👍

11-03-2024
Geplaatst door: Youssra

Super rijschool!

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen dankzij de zeer leerzame lessen bij deze rijschool! Er heerst structuur en comfort tijdens de lessen waardoor ik na elke les het gevoel heb gehad dat ik weer eens wat nieuws had geleerd. Ik ben heel erg dankbaar!

04-03-2024
Geplaatst door: Havana

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijk examen. Khaled heeft me echt goed geholpen, dankzij hem ben ik geslaagd. Meneer Khaled is een top instructeur hij weet precies waar je nog aan moeten werken. Ik kan dit rijschool aan iedereen aanraden

26-01-2024
Geplaatst door: Layth

vandaag heb ik mijn auto rijbewijs in 1x gehaald, fijne rijinstructuur geduldig laat jou alles in goeien manier weten

02-01-2024
Geplaatst door: Anouar Mejdoubi

Beste Rijschool!

Bij Rijschool YesYouCan heb ik in 1 keer mijn autorijbewijs gehaald. De instructeur is heel erg behulpzaam en weet precies hoe hij de leerling op de perfecte wijze moet begeleiden. Ik had totaal geen stress voor het examen, omdat de lessen en de instructeur mij enorm hebben gerustgesteld en zelfvertrouwen hebben gegeven. Bij YesYouCan kan je het beste terecht!

05-12-2023
Geplaatst door: Luke

Ik was nerveus om te beginnen met lessen, en ik kan zeggen het zal in het begin zeker nog eventjes spannend blijven.
Alleen kan ik ook zeggen dat Khalid die spanning er ook bij mij binnen no time uit heeft gekregen, en mij met een comfortable gevoel de weg op kreeg.
En je uiteindelijk dus ook met zelfvertrouwen en een comfortabel gevoel je examen in stuurt, en ben dus ook in 1 keer geslaagd.
Echt een goede en fijne rijinstructeur, dankjewel.

02-12-2023
Geplaatst door: Renske

Super fijne instructeur met geduld!

Niemand in mijn omgeving had verwacht dat ik ooit auto zou gaan rijden, deze angsthaas ging liever op de scooter (20 jaar lang (!) scooter gereden)
Maar het is me gelukt. Binnen 5 maanden heb ik het gehaald! Trots! Op mezelf maar absoluut op Khalid! Kon me geen betere instructeur wensen. Én áltijd op tijd! (Wat soms irritant was, want ik was soms zo zenuwachtig dat ik wel eens hoopte dat hij wat later kwam)
En nog vòor mijn 40e!
Yes you can!

29-11-2023
Geplaatst door: Daphne

Geslaagd

Bedankt voor de leerzame lessen! In 1 keer geslaagd🥳.

29-11-2023
Geplaatst door: Furkan

Top rijschool!

Wat een goede rijschool zeg, en ook een hele aardige instructeur. Legt alles goed uit en laat je niet stressen. Is heel flexibel met zijn tijden en fijn om naar te luisteren/mee te praten.
Dankzij deze rijschool ben ik GESLAAGD!!!