gastenboek

160 berichten, 16 pagina's 
«  » 
09-02-2017
Geplaatst door: Kelly

Wil je echt goed leren auto rijden en niet alleen leren hoe je een rijexamen haalt ga dan zeker lessen bij YES YOU CAN! Ik heb een leerzame maar zeker ook een gezellige tijd gehad. Khalid neemt de tijd en leert je alles op het gebied van auto rijden. YES YOU CAN is zeker je tijd, geld en moeite waard. Kan het iedereen aanraden om hier te gaan lessen. Khalid bedankt en ik kan nu met veel kennis de weg op!

07-12-2016
Geplaatst door: Yannick
Geslaagd!

Na een paar fouten van mezelf moest ik herexamen doen, netjes geslaagd. Fijne leraar, helpt je met alles en geeft je de goede aanwijzingen, stelt je gerust als je zenuwachtig bent. Beter kan je niet krijgen!

Bedankt!

23-11-2016
Geplaatst door: Oumaima
Geslaagd

YES I CAN!! Dankzij Khalid kan ik alleen de weg op! Khalid is zeer professioneel en geduldig ingesteld, zeker een aanrader dus

15-11-2016
Geplaatst door: Lotte

Dankzij de lessen van Khalid in 1 keer geslaagd! Hij geeft op een geduldige en duidelijke manier les en hij begeleidt je op een fijne manier. Rijschool Yes You Can is dan ook zeker aan te raden!

13-11-2016
Geplaatst door: Eli

Muchas gracias Khalid!! ya estoy manejando a todas partes, gracias por tu paciencia, motivacion, puntualidad y tu profesionalismo, mas que un instructor eres un buen amigo.

Harstikke bedankt Khalid! bedankt voor jouw geduld, motivatie, stiptheid en professionaliteit meer dan een instructeur ben jij een goede vriend.

07-11-2016
Geplaatst door: Chaimae Zinati
De nr.1 rij-instructeur!

Khalid is de beste intructeur die je je kunt voorstellen. Hij is erg geduldig, geeft je zelfvertouwen en hij is super aardig. Ik keek altijd uit naar onze rijlessen en nu ben ik in één keer geslaagd.
Als je leuke lessen wilt en in één keer wilt slagen dan moet je zeker bij Khalid zijn.
Khalid, doorgaan met wat je doet, want wat jij doet is het best!

02-11-2016
Geplaatst door: Stefan Zwuup

Vandaag geslaagd!! Dankzij de topper Khalid, een super rij-instructeur!
Khalid leert je op een goede en geduldige manier alles van het autorijden. Met veel humor en het maken van grapjes zorgt hij dat je je op je gemak voelt.
Khalid, ontzettend bedankt!!

15-10-2016
Geplaatst door: Brent
Khalid

Khalid is echt een geweldige rij instructeur zeker een aanrader! Voor goede en duidelijke lessen moet je bij Khalid zijn!

04-10-2016
Geplaatst door: Loubna
Kies deze rijschool gelijk!

Na eerst te hebben gelest bij een instructeur die me niet veel heeft bijgebracht, ben ik terecht gekomen bij Khalid. Wat ben ik daar ontzettend blij mee, want hij legt niet alleen goed uit, maar zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen rijdt. Dankzij zijn lessen ben ik geslaagd terwijl ik 35 weken zwanger was!

30-08-2016
Geplaatst door: Sanne
Geslaagd!!!!!!

Na 92 lessen en 3x gezakt te zijn bij een andere rijschool, ben ik op aanraden van mijn vriendin overgestapt naar Khalid. Dit is een hele goede beslissing geweest. Khalid is een hele rustige, professionele instructeur. Hij neemt de tijd voor je en legt alles heel goed en helder uit.
Ik ben super blij met de manier waarop hij mij les heeft gegeven!
Khalid je bent echt een topper van een rij-instructeur!
Door jou heb ik nu uiteindelijk toch mijn rijbewijs gehaald.
Deze rijschool maakt zijn naam waar: YES YOU CAN!!!